Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Liam piše soundtrack za film o Apple Corpsu

Liam piše soundtrack za film o Apple CorpsuNovi bend Liama Gallaghera napisati će soundtrack za film o izdavačkoj kući Apple Corps, slavnih Beatlesa.

Govoreći o nedavno najavljenom projektu na Filmskom festivalu u Cannesu, Gallagher je za Guardian najavio svoju odluku da u filmu ne koriste originalnu glazbu Beatlesa .

”Mi bi mogli iskoristiti Beatlese ako to želimo”, pojasnio je, ”Ali, namjeravamo sami to učiniti, moj novi bend će napraviti soundtrack. Možemo ponoviti taj zvuk, poput originala, znate na što mislim? Smatram da će biti uzbudljivije ako dobijemo zvuk koji vas podsjeća na to doba, umjesto da, očito, ubacimo ’’Let It Be’’. ”

Gallagher je ponovio da film, adaptacija memoara Appleovog zaposlenika Richarda DiLelloa, ”nije samo o Beatlesima”, dodajući: ”To je ono što moramo prenijeti, radi se o Apple Recordsu.”

Također je potvrdio da on ne planira raditi na bilo kojim drugim filmskim projektima, rekavši: ”Učiniti ću to sada i to je to, nakon ovog vraćam se na socijalnu pomoć”.

Gallagherov je novi bend sastavljen od njegovih bivših kolega iz benda Oasis, Andya Bella, Gema Archera i Chrisa Sharrocka i tek trebaju objaviti svoje ime i izdati nove stvari, a pjevač je predvidio da će debitirati u listopadu ove godine.

Objavljeno 22.05.2010.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)