Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Liburnia Jazz Festival - Opatija u ritmu jazza od 4. do 6. srpnja

Liburnia Jazz Festival - Opatija u ritmu jazza od 4. do 6. srpnjaVeć osmu godinu zaredom, Opatija će prvi vikend u srpnju disati u ritmu jazza i na čak osam različitih gradskih lokacija ugostiti Liburnia Jazz Festival, koji se zahvaljujući broju koncerata, uvaženih stranih gostiju i posjetitelja razvio u najveći jazz festival u Hrvatskoj. Osmo izdanje donosi proširenje pa festival dobiva i pravi Street Jazz karakter.

Mario Sehtl Trio i Etienne M’bappe u petak, Branimir Gazdik i prijatelji te Eliane Elias u subotu zatim Josipa Lisac, Elvis Stanić Group, Marko Tolja, Beti Jurković u nedjelju, tri su velika koncerta festivala koja će se odvijati na velikoj Ljetnoj pozornici. Dok će lounge bar Monokini, terase hotela Milenijum, Imperijal i Bristol te kupalište Slatina ugostiti tijekom sva tri dana brojne druge jazz svirke.

Od ove godine uvode se i dvije pokretne pozornice – Jazz Bus, prepoznatljivi turistički double decker imat će na krovu jazz bend, koji će turističku vožnju od Opatije do Rijeke učiniti mnogo zanimljivijom, te Jazz Boat koji će sa zaljubljenicima u jazz ploviti od Opatije do Mošćeničke Drage.

Raspored događanja

Objavljeno 03.07.2008.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)