Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Live Is A Noise”, veliki hit grupe The Verve

”Live Is A Noise”, veliki hit grupe The VerveNakon 10 godina tišine prvi singl grupe The Verve, ”Live Is A Noise”, zaposjeo je prvo mjesto UK Top Five. Singl će se naći na njihovom novom albumu ”Forth” za koji je predviđeno da će na svjetlo dana izaći 25. kolovoza.

Produkciju pjesme ’’Love Is Noise’’, koja je postala prava ljetna himna, odradio je sam bend, a snimili su je u ’’State of Ark and Metropolis’’ studiju u Londonu.

Bend je odmah nakon završetka rada na ploči krenuo na internacionalnu turneju, a nastup su održali i na poznatom Coachella festivalu na kojem je ’’Love Is Noise’’ zatvorila njihov set.

The Verve nastavlja gostovanja po ovoljetnim festivalima, a odradili su odličan i nastup na Glastonburyju tijekom lipnja ove godine.

Objavljeno 14.08.2008.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik