Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ljetno kino u Postirama!

Ljetno kino u Postirama!Sve pasionirane jedriličare i brojne znatiželjnike i ovoga ljeta u Postirama na Braču očekuje tradicionalna „Mala noćna regata” koja će se održati u subotu, 14.08.2010.

Valja naglasiti i da će se među natjecateljima naći i glazbenici Rambo Amadeus sa svojom posadom, Marijan Ban, Žan Jakopač i Max Jurčić, koji je jedan od inicijatora ove uvjerljivo jedinstvene regate, a po završetku regate, Max će zajedno sa svojim bendom Ljetno kino održati koncert na rivi u sklopu After-Sail Partyja, koji će započeti oko ponoći.

Inače, bend Ljetno kino izvodi obrade probranih hitova bendova s kojima je Max Jurčić tijekom svoje bogate karijere svirao i surađivao (Azra, Vještice, ŠoMazgoon, Le cinema i dr.).

Očekuje se, dakako, da ću mu se pridružiti i drugi glazbenici-jedriličari što je zapravo već i tradicija svake godine. Stoga uz ponoćni koncert, očekujte i vrlo zanimljiv jam session koji bi mogao potrajati do jutra!

Objavljeno 14.08.2010.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com