Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Los Caballeros sviraju s Los Lobos

Los Caballeros sviraju s Los LobosNe propustite veliki zagrebački koncert kultnog banda Los Lobos koji će ovom prigodom izvesti nove skladbe s albuma ”Los Lobos Goes Disney”. Na izričiti zahtjev banda Los Lobos, kao specijalni gosti na koncertu u Boogaloou pridružiti će im se prvi hrvatski mariachi band Los Caballeros.

Zanimljiv je način na koji je došlo do ove suradnje - u interviewu za Glas Amerike koji je sa saxofonistom Los Lobosa Steve Berlinom radila novinarka Jagoda Bush i u kojoj joj se Steve požalio kako neke pjesme na ovoj turneji ne mogu izvoditi zbog nedostatka tradicionalnih meksičkih instrumenata, ona mu je spomenula da u Zagrebu postoji mariachi band.

Nakon što je poslušao kako Los Caballeros sviraju i oduševio se, Steve je predložio da im se pridruže na čak tri pjesme na koncertu u klubu Boogaloo u četvrtak 13.05. Naravno da su svi članovi banda Los Caballeros sa zadovoljstvom prihvatili i odazvali se pozivu.

Budući da Mariachi Los Caballeros i inače u svom repertoaru imaju nekoliko pjesama koje izvode Los Lobos, suradnja će proći na obostrano zadovoljstvo. Koje će to kompozicije zajedno izvesti Los Lobos i Los Caballeros neka zasad bude iznaneđenje za posjetitelje koncerta.

Ulaznice za zagrebački koncert mogu se kupiti po cijeni od 180 kuna na sljedećim mjestima:
Klub Boogaloo - Vukovarska 68
CD shop Dancing Bear - Gundulićeva 7
Integral - Pothodnik
CD shop FreeBird - Tratinska 50
na svim prodajnim mjestima eventima


Objavljeno 13.05.2010.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com