Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Los Lobos @ Boogaloo

Los Lobos @ Boogaloo Dobri duh rock’n’rolla ponosno Vam predstavlja po prvi puta u Hrvatskoj legendarne Los Lobos. Koncert će se održati u klubu Boogaloo u Zagrebu u četvrtak 13. svibnja od 21 sat.

Los Lobos su živuće legende koje traju već 37 godina, a njihovu kvalitetu potvrđuju mnogobrojni albumi i Grammy nagrade koje su osvojili u karijeri. Za svoj nevjerojatni miks rocka, bluesa i tradicionalne meksičke glazbe bend je osvojio mnoga priznanja kritike, ali ono što je bitnije i publike diljem svijeta.

Prodali su bezbroj ploča, a možda je najpoznatiji njihov filmski hit „La bamba“ iz istoimenog filma. Los Lobos su uvrstili Zagreb u svoje koncertne datume prvi puta u karijeri i to će biti prava glazbena poslastica za sve ljubitelje dobre svirke.

Ova petorka iz istočnog Los Angelesa svira takav sjajan miks raznih glazbenih stilova, ali sa nadaleko prepoznatljivim Los Lobos potpisom. Oni sami su redefinirali kako to rock band i rock glazba mogu zvučati.

Sa svojom nepredvidivošću i stalnim miješanjem raznih stilova nevjerovatno je koliko su uspješni - od broja jedan na svjetskim top listama, preko tri osvojena Grammyja pa do milijuna ploča koje su prodali.

Koliko je njihova raznorodnost dobro prihvaćena i široka govori i činjenica da su dijelili binu s Dylanom, ali i The Clash i U2! Osim prihvaćenosti od publike širom svijeta i kritika ih voli – tako je njihov prvijenac za oficijalnu diskografsku kuću „How Will the Wolf Survive?“ stigao na listu 500 najboljih albuma svih vremena magazina Rolling Stone!

Objavljeno 14.04.2010.

Vremeplov

Jako nam je stalo da stignemo do vrha, ali to ćemo postići svirajući našu muziku, bez ikakvih ustupaka.
Nick Mason (Pink Floyd)