Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lounge kompilacije plešućeg mede

Lounge kompilacije originalno su potekle iz predvorja elitnih svjetskih hotela i barova u kojima se vrti lagana, opuštajuća glazba (Park Hyatt Tokyo, Buddha Bar…). U duhu trendova, te u potporu hrvatskog turističkog procvata, grupa mladih glazbenih entuzijasta napravila je domaću kompilaciju koja će se ovo ljeto puuno vrtiti na našem plavom Jadranu. Dancing B(e)ar Lounge kompilacija na dva CD-a (po cijeni jednog) donosi 25 pjesama od kojih su neke poznate otprije, ali u novom ruhu, a neke su komponirane samo za ovu priliku.

Ako volite biti zavaljani u udobni naslonjač i pijuckati svoje omiljeno osvježavajuće piće ova kompilacija pomoći će vam da ugodnije preživite ljetne vrućine u kući ili na plaži. Ljenčarite uz domaću lounge glazbu plešućeg mede.

Objavljeno 11.07.2007.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com