Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Madness - film i svirka na Exitu

Madness - film i svirka na ExituLegendarni bend ’’2-Tone pokreta’’ Madness, 12. srpnja nastupaju na jubilarnom desetom izdanju novosadskog Exita. Osim koncertne promocije albuma na Exitu bend snima film. Film će se bazirati na kombinaciji dokumentarca i isječaka s koncerata.

Režiju potpisuje Julian Temple (Sex Pistols: The Great Rock ‘n’ Roll Swindle, Joe Strummer: The Future Is Unwritten). Frontman benda Suggs kaže kako su za potrebe filma održali tri nastupa u Hackney Empire, a čak su i malo glumili i to uz rijeku.

Film bi trebao biti završen za nekoliko tjedana, a svjetlo dana mogao bi ugledati u svibnju. Spomenimo i novi album Madnessa The Liberty of Norton Folgate koji će obilježiti 30. obljetnicu njihovog postojanja.

Prošlo je 10 godina otkad je londonski sastav ponovno počeo s radom, a prije svirke na Petrovaradinskoj tvrđavi. Aktualnu postavu predvodi originalni frontmen Suggs, a repertoar i dalje sačinjavaju klasici: ”Our House”, ”House Of Fun”, ”It Must Be Love” i ”One Step Beyond”.

Objavljeno 24.03.2009.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison