Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Madonna i Ritchie demantirali financijsku nagodbu razvoda

Madonna i Ritchie demantirali financijsku nagodbu razvoda Madonna i njezin bivši suprug Guy Ritchie izdali su zajedničku izjavu u kojoj demantiraju informaciju medija da će kraljica popa Richieju isplatiti između 75 i 90 milijuna dolara u sklopu nagodbe o razvodu.

Bivši par je rekao da je ta informacija ”netočna i obmanjuje” javnost. ”Do sada smo planirali šutjeti o detaljima našeg razvoda, kako bi sačuvali svoju intimu od javnosti”, navodi se u izjavi.

”Financijski detalji nagodbe ostat će privatni i možemo samo reći da smo oboje zadovoljni dogovorom. Naša glavna briga, kao i svakog roditelja, dobrobit je naše djece”.

Madonna i Ritchie bili su u braku osam godina, a njihovo zajedničko bogatstvo procijenjeno je na 525 milijuna dolara, ali veći dio, oko 450 milijuna, pripada Madonni.

Madonna je ovim priopćenjem demantirala vlastitu glasnogovornicu koja je prva plasirala informaciju o financijskim uvjetima razvoda.

Objavljeno 22.12.2008.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa