Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mak fest 4 u Koprivnici

Mak fest 4 u KoprivniciOvogodišnji ”Mak fest 4” održat će se od 28. do 30. svibnja u koprivničkom Domu mladih. Kao i prošle godine festival započinje kazališnom predstavom i to u četvrtak 28.svibnja.

Ove godine posjetiteljima festivala predstaviti će se kazališna skupina ”Kameleon” iz Zagreba sa predstavom ”Vrag nosi pravdu”. Riječ je o komediji u tri čina koja predstavlja paradoks između prošlosti i sadašnjosti. Rezultat koji se dobiva između tih dviju poveznica je žalosni zastoj ljudskog ponašanja i razmišljanja. Svijest stoji i ne mijenja se; ne osvrćući se na prolaznost i brzinu kojim se kreće vrijeme. Režiju i dramaturgiju potpisuje Nataša Horvat.

Nadalje, u sklopu ”Mak fest 4” na zadnji dan festivala u Domu mladih Koprivnica nastupiti će i jedan od najboljih i najpoznatijih ska bandova na području bivšeJugoslavije,novosadski band Ringišpil.

Ringišpil je osnovan krajem 2002. godine, a odsvirao je stotine koncerata, između ostalog i na festivalima: Exit, Dirty Old Festival, Organizirani kaos, Skaville festival, te odličnim svirkama stekao mnogo obožavatelja u Hrvatskoj.

U međuvremenu dok čekamo na početak ”Mak fest 4” pozivamo demo bandove da iskoriste zadnjih 10 dana za prijavu putem stranice http://fest.mladiakcijakultura.hr.

Objavljeno 06.03.2009.

Vremeplov

Riječi mogu biti vrlo moćne. Mislim da su - teške.
Brian Ferry