Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Malcom McLaren ne vjeruje da je Sid ubio Nancy

Malcom McLaren ne vjeruje da je Sid ubio NancyBivši menanger skupine Sex Pistols, Malcom McLaren izjavio je da ne može vjerovati kako je Sid Vicious ubio svoju djevojku Nancy Spungen. Pišući na blogu McLaren je objasnio kako je Vicious bio nesposoban ubiti svoju djevojku Nancy.

”Bio sam skamenjen kada sam prvi put čuo vijest i još uvijek ne mogu vjerovati” napisao je. ”Sid je bio sposoban za širok spektar samodestruktivnih aktivnosti, ali nisam mislio da može ubiti nekoga, pogotovo ne svoju djevojku, osim ako ne bi bilo dvostruko samoubojstvo.”

McLaren ima teoriju po kojoj je Nancy koja je živjela s Viciousom u New Yorku u hotelu ”Chelsea” u vrijeme ubojstva, ubijena nakon svađe s nekim tko im je ukrao novac iz njihove sobe.

”On (Sid) onesvijestio se na krevetu nakon što je uzeo punu šaku tableta Tuinal. Svi oko njega, dileri, Nancyini prijatelji izlazili su iz sobe broj 100. Novac je ukraden, a Sidov nož nestao je sa zida gdje je visio do tada i očito ga je netko upotrijebio u borbi s Nancy. Vjerovatno je zatekla nekoga kako krade novac iz ladice u sobi.”

Nadalje Mclaren u blogu otkriva kako je Sidova majka Anne Beverley unosila u zatvor heroin skriven u vagini.

”Sidova majka Ann trudila se da mu pomogne gdje god i kako god je mogla,” rekao je. ”Bila je i diler za sina kada muje unosila heroin u Riker’s Island, zatvor u centru New Yorka dok je čekao na suđenje za Nancyino ubojstvo .”

Vicious je prije 30 godina, 2. veljače, umro od overdosea.

Objavljeno 15.02.2009.

Vremeplov

Uistinu vjerujem u ljubav. Ne mogu reći da sam 100 posto uspješan na tom području, ali smatram da je to jedno od nekolicine ljudskih iskustava vrijednih truda.
Trent Reznor (Nine Inch Nails)