Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Malehookers - ’’Zagrebačko Zlo’’

Malehookers - ’’Zagrebačko Zlo’’Zagrebačka grupa Malehookers se vraća na scenu sa pjesmom ’’Zagrebačko Zlo’’ koja najavljuje novi album ’’Muški Svijet’’ koji uskoro izlazi u izdanju Menarta.

’’Zagrebačko zlo’’ je žestoka i zarazna pjesma koja govori o nemoći muškog svijeta pred dobro izbildanim ženskim stražnjicama koje besramno šeću ulicama najvećeg hrvatskog grada. Potentan i žestok zvuk ove pjesme i duhoviti tekst koji leži u srcu svakog muškarca (priznao on to ili ne!) bacit će vas na koljena.

Za ’’Zagrebačko zlo’’ je napravljen i video spot koji se sada već može vidjeti na hrvatskim televizijama. Video je sniman u rock klubu ’’Time’’, a režirao ga je Costa Ipsa koji je ove godine dobio prvu nagradu za kratki igrani film na međunarodnom filmskom festivalu u Velikoj Britaniji. Costina duhovitost i žestina Malehookersa rezultirale su ovim sjajnom video uratku.

Objavljeno 30.11.2009.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)