Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Malehookers - ’’Zagrebačko Zlo’’

Malehookers - ’’Zagrebačko Zlo’’Zagrebačka grupa Malehookers se vraća na scenu sa pjesmom ’’Zagrebačko Zlo’’ koja najavljuje novi album ’’Muški Svijet’’ koji uskoro izlazi u izdanju Menarta.

’’Zagrebačko zlo’’ je žestoka i zarazna pjesma koja govori o nemoći muškog svijeta pred dobro izbildanim ženskim stražnjicama koje besramno šeću ulicama najvećeg hrvatskog grada. Potentan i žestok zvuk ove pjesme i duhoviti tekst koji leži u srcu svakog muškarca (priznao on to ili ne!) bacit će vas na koljena.

Za ’’Zagrebačko zlo’’ je napravljen i video spot koji se sada već može vidjeti na hrvatskim televizijama. Video je sniman u rock klubu ’’Time’’, a režirao ga je Costa Ipsa koji je ove godine dobio prvu nagradu za kratki igrani film na međunarodnom filmskom festivalu u Velikoj Britaniji. Costina duhovitost i žestina Malehookersa rezultirale su ovim sjajnom video uratku.

Objavljeno 30.11.2009.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com