Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mando Diao dolazi u studenom!

Mando Diao dolazi u studenom!Mando Diao, jedan od trenutno najpopularnijih garage rock bendova iz Švedske objavio je novi singl ”Gloria” koji se, uz aktualni hit ”Dance With Somebody”, vrti na svim radio postajama i glazbenim TV emisijama.

Singlove možete poslušati na službenim stranicama benda www.mandodiao.com i www.myspace.com/mandodiao.

Povodom promocije novog albuma ”Give me Fire”, u sklopu svoje Europske turneje dolaze posjetiti Zagreb. Koncert će se održati 26.11. 2009. u klubu Boogaloo.

Korijeni banda Mando Diao sežu iz 1995. Ime benda, Mando Diao, nema posebno značenje, već se pojavilo u snovima pjevača Bjorna Dixgarda.

Prvi studijski album „Bring ’Em In“ snimljen je 2002. godine u Švedskoj te sadrži demo snimke uglavnom snimane u podrumu klavijaturiste Daniela Haglunda koji 2003. napušta band.

2004. proglašeni su jednim od najboljih novih bendova. Iste godine snimaju i drugi album „Hurricane Bar“, a 2006. i treći „Ode to Ochrasy“. Do kraja 2006. godine snimaju i DVD nazvan „Down in the Past”, a 2007. album “Never Seen The Light Of Day”.

U veljači 2009. godine izdaju svoj zadnji studijski album “Give Me Fire”. Album je produciran od strane samog banda i Salazar Brothersa.

Koncert Mando Diao održati će se 26.11. 2009 u klubu Boogaloo.

Cijene ulaznica: 190kn u pretprodaji, od 1.11.2009. godine 220 kn i 250 kn na dan koncerta. Ulaznice potražite na prodajnim mjestima: Integral (pothodnik), klub Boogaloo, Planet Music, Eventim.

Objavljeno 25.09.2009.

Vremeplov

Mislim da nas uspjeh u osnovi uopće nije promijenio kao ljude. Isti smo luđaci kakvi smo bili na početku. Ne vidimo se ništa većima od naših fanova.
Kirk Hammett (Metallica)