Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Manic Street Preachers u Londonu

Manic Street Preachers u LondonuGrupe Doves i Manic Street Preachers održale su 12. rujna koncert u londonskom Royal Festival Hallu povodom proslave 18 godina njihove izdavačke kuće Heavenly Recordings.

Preachersi su izveli ”Motown Junk”, ”Sorrow 16”, ”We Her Majesty’s Prisoners”, ”Starlover”, ”Spectators Of Suicide”, i ”You Love Us”. Manic Street Preachersi su za Heavenly Recordings potpisali 1990. godine dok su Doves to učinili nedavno.

Doves su se ovim koncertom vratili na glazbenu scenu nakon dvije godine pauze. U čast Heavenly Recordings odsvirali su pjesme s albuma ”Lost Souls” iz 2000. godine koji je bio nominiran za Mercury nagradu, te s albuma ”The Last Broadcast” i ”Some Cities”. Također su iskoristili priliku i odsvirali nekoliko novih pjesama poput ”Winter Hill” i ”The Outsiders” najavivši time nadolazeći album.

Objavljeno 17.09.2008.

Vremeplov

Možda vam je poznato da neki antropolozi smatraju glazbu prvim od svih umjetničkih načina izražavanja ljudske rase, koji je uobličen još u vremenima davno prije naprednih civilizacija Maya, Egipta, Sumera... još tamo u pećinama, dok su ljudska bića mumljala i žvakala meso životinja i pripadnika suparničkih plemena.
Luda Furlan Zaborac (The Bambi Molesters)