Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Manu Chao: ”U Puli ne želim hotelski smještaj s pet zvijezdica”

Manu Chao: ”U Puli ne želim hotelski smještaj s pet zvijezdica”Manu Chao dolazi po drugi puta u Hrvatsku, nakon nastupa na zagrebačkoj Šalati 2002., u pulsku Arenu i to sa svojim mnogočlanim bendom Radio Bemba Sound System. U utorak 8. srpnja pulski će koncertni prostor disati u ritmovima Manuovih pjesama od prvijenca ”Clandestino” do prošlogodišnjeg albuma ”La Radiolina” i nekih koncertnih favorita iz doba dok je bio član grupe Mano Negra.

Od organizatora iz Multikulture koja ovim koncertom obilježava deset godina djelovanja saznajemo da je Jose Manuel Thomas Artur Chao, koji je svojom glazbom i aktivističkim stavovima osvojio svijet, dostavio nekoliko neobičnih ”zahtjeva”. Da se ne radi o klasičnom izvoljevanu zvijezda i pogodnom materijalu za dodatne PR objave u medijima svjedoči popis Manuovih izričitih uvjeta.

Ne želi biti smješten u hotelu s pet zvijezdica već traži skromni smještaj, da bi cijena ulaznice bila 200 kuna snizio je svoj honorar jer je želio nastupiti izričito u pulskoj Areni, dok trajanje koncerta mora biti omogućeno minimalno na dva sata. Jedan od njegovih uvjeta je da među sponzorima koncerta nema multinacionalnih brandova.

Nema limuzina, nema bodyguarda, mena skupe cuge, nema ”pratilja” - nema foliranja. Čeka nas ”samo” samozatajni glasnogovornik jedne nove generacije sa svojim bendom i hrpom odličnih pjesama kao što su ”Rainin In Paradize”, ”Mr. Bobby”, ”Bongo Bong”, ”Welcome To Tijuana”, ”Clandestino”, ”Me Gustas Tu”, ”Panik Panik” i druge.

Prodaja ulaznica u Rijeci: Generalturist, Trg 128. Brigade hrvatske vojske 8, Telefon: 051 214 590.

Manu Chao - Politik Kills

Objavljeno 26.06.2008.

Vremeplov

Nikad neću biti sluga, ali nikad ni gospodar!
Zoran Štajdohar Zoff (Grč), intervju za RiRock.com