Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marilyn Manson na sudu

Marilyn Manson na suduMarilyn Manson se želi ponovno zbližiti s Ditom Von Teese, Trentom Reznorom i još s nekolicinom starih prijatelja. Pristaše šokantnog rockera su otkrile popis svjedoka koje žele vidjeti na sudu, a koji uključuje njegovu bivšu ženu, njegovog Nine Inch Nails mentora. Od njih se očekuje da svjedoče u njegovu korist u nadolazećem suđenju s kalvijaturistom Stephenom Bierom.

Bier, inače poznat kao Madonna Wayne Gacy, tužio je prošle godine Mansona za više od 20 milijuna dolara, optužujući ga da je spiskao milijune dolara od prihoda benda za vlastite potrebe.

Iz fonda benda navodno se plaćalo za drogu, odabranu naci -opremu, Von Teesein zaručnički prsten, vjenčanje sad već bivšeg para 2005. godine i za unutrašnje uređenje Mansonove palače za koju je kupljen preparirani grizli, par babuna i kostur četverogodišnje Kineskinje.

Manson, pravog imena Brian Warner, u kolovozu je odgovorio protutužbom tvrdeći da Bier nije živio prema uvjetima svog ugovora te je jednostavno postao ”nezadovoljni bivši zaposlenik”. Bier je napustio bend 2005. godine, nešto prije nego li je Manson započeo raditi na svojem šestom albumu ”Eat Me, Drink Me”.

Od Mansona i Biera se očekuje da zauzmu svoja stajališta zajedno sa svojim svjedocima.
Od Reznora se tako očekuje da progovori o vremenu provedenom na produkciji Mansonovog debi albuma ”Portrait of an American Family” , koji je izašao u nakladi Reznorovog ”Nothing Recordsa”.

Što se Von Teese tiče, burleskni će model odgovarati na pitanja vezana za njihov brak i osobni život.

Manson također želi pozvati nekadašnjeg bubnjara Freda (”Freddie” Streithorst, aka Sarah Lee Lucas) da raspravlja o stanju u bendu.

Suđenje je zakazano za 2. veljače.

Objavljeno 17.01.2009.

Vremeplov

Ljepota muzike je u ljepoti čovjeka koji je donese.
Dado Topić