Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mariza - ”Terra”, album otvorenih utjecaja

Mariza - ”Terra”, album otvorenih utjecajaOtkako se prije sedam godina pojavila na svjetskoj glazbenoj sceni, Mariza je svojim albumima, koncertima i turnejama stekla poseban status među ljubiteljima glazbe i postala jedna od najsvjetlijih novih zvijezda world music scene. Na svoja tri dosadašnja albuma portugalska je pjevačica istraživala korijene fado glazbe, ali istovremeno u tradicionalni glazbeni stil uvodila nove elemente, kao i nove pjesme suvremenih autora.

Novi album ’Terra’ ponovo je korak naprijed i na njemu je, zahvaljujući vrsnim glazbenicima iz Engleske, Španjolske, Brazila i sa Kube, pronašla i svoj novi zvuk, koji i dalje ima korijene u fadu, ali je otvoreniji prema drugim glazbenim stilovima više nego prije.

’Tijekom ovih sedam godina, proputovala sam svijet otkrila i upoznala nove kulture i nove ljude. Slušala sam i učila i sada to želim podijeliti sa svima. Želim svima pokazati koliko sam napredovala kao pjevačica.’, poručuje Mariza. Kao česta i rado viđena gošća, Mariza je sa nekoliko odličnih koncerata i u Hrvatskoj stekla brojnu vjernu publiku, koja će, vjerujemo, s oduševljenjem dočekati njezin novi album. ’Terra’ će se u prodaji pojaviti 30. lipnja.

Objavljeno 16.06.2008.

Vremeplov

Glazba nikada ne bi trebala nanositi štetu.
Robbie Robertson