Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Martin Gore na sudu

Martin Gore na suduMartin Gore iz Depeche Modea, pozvan je da svjedoči u zakonskoj tužbi koju je pokrenuo jedan igrač videoigrica koji tvrdi da je gitarist stručnjak u tome da se prikaže kao uvijek tužan, melankoličan i otuđen čovjek.

Kalifornijac, Erik Estavillo, doveo je na sud one koji su razvili igru ’World Of Warcraft’ jer su, kako kaže, postigli da se osjeća izdvojeno iz stvarnog svijeta.

Kao dio svog slučaja, pozvao je Gorea zajedno s glumicom Winonom Ryder, da svjedoče budući da su oboje vjerodostojni za slučaj.

Estavillo navodi da bi Gore trebao svjedočiti na okružnom vrhovnom sudu Sveta Klara jer je on „sam sebi poznat kao tužan, usamljen i otuđen, kao što se može vidjeti iz pjesama koje piše.“

I prijašnjih je godina Estavillo pokušavao nešto ušićariti iz sličnih tužbi protiv Microsofta, Sonyja i Nintenda, no bez uspjeha.

Objavljeno 23.12.2009.

Vremeplov

Gotovo svaka vrsta popularne glazbe ima svoj etički, a ne samo estetski sklop, jer tekstovi pjesama, pojavnost izvođača, njihov svjetonazor, statusni simboli, mjesta na koja izlaze i moralni kodeks često su jednako bitni koliko i sama glazba.
Aleksandar Dragaš, novinar i rock kritičar