Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Massimo obnovio diskografski ugovor s Aquariusom

Massimo je jučer u prostorijama Aquarius Recordsa obnovio diskografski ugovor sa svojim dugogodišnjim nakladnikom. Suradnja Aquarius Recordsa i Massima započela je objavljivanjem albuma ’Massimo’ 2003. godine. Nakon albuma ’Massimo’ usljedila su uspješna izdanja ’Vještina’ i ’Vještina II’.

Kulminacija Massimove karizme je prošlogodišnja raspodana koncertna turneja po kazalištima diljem Hrvatske. Massimov uspješan povratak na glazbenu scenu i zauzimanje jedne od vodećih pozicija potvrđene su i sa četiri uzastopna Porina u kategoriji najbolje muške vokalne izvedbe.

Glazbenik, čiji osebujan glas rijetko koga ostavlja ravnodušnim, produžetkom diskografskog ugovora prihvatio se rada na novom albumu. Massimo je trenutno u potrazi za pjesmama koje bi interpretirao na novom albumu, te je ovo ujedno i poziv autorima da se jave ukoliko imaju odgovarajuće materijale. Više na www.massimosavic.net.

Objavljeno 07.09.2007.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)