Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Master News - Gitaristi prijavite se!

Master News - Gitaristi prijavite se! Master 2010 je prvo on-line natjecanje gitarista u Hrvatskoj u organizaciji portala Mixer.hr. Cilj je privući što više glazbenika da pokažu svoje umijeće sviranja gitare, a upravo internet kao medij omogućava adekvatnu prezentaciju, komunikaciju i pristup ciljanoj publici.

Obvještavamo sve glasače da glasati mogu na novim web stranicama natjecanja koje su zbog povećanog posjeta posebno dizajnirane za ovu priliku. Želimo vam uspješno glasovanje.

Nekoliko vrhunskih gitarista priprema svoje video radove, stoga pratite što se dešava na Mixer.hr i glasujte za najbolje po vašem mišljenu.

Za prijavu na natjecanje ne postoji ograničenja. Master 2010 je natjecanje otvoreno za sve uzraste i nivoe sviranja gitare. Dovoljno je snimiti video clip dužine između 60 i 180 sekundi, na kojemu se vidi i čuje tko što zna, postaviti ga na YouTube i s kratkom biografijom poslati link na portal Mixer.hr na adresu master2010@mixer.com.hr.

Zaprimanje prijava krenulo je od 15.02.2010. Svi pristigli radovi biti će postavljeni i predstavljeni u posebnoj rubrici na portalu te ćemo omogućiti posjetiteljima portala da pogledaju i poslušaju sve gitariste i on-line glasaju za svog favorita.

Glavna nagrada za pobjednika je gitara marke PaulReedSmith jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača gitara (Santana, Al DiMeola, Phil Hilborne…) dok će prvoplasirani po on-line glasovima publike na portalu Mixer.hr osvojiti Ibanez combo gitarsko pojačalo. Za ostale učesnike finala osigurane su također vrijedne nagrade (gitarski efekti, kablovi i žice). Sponzor svih nagrada je tvrtka Nova glazbala d.o.o..

Objavljeno 01.03.2010.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)