Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mauro Ferlin predstavio javnosti The Chweger

Pulska rock skupina The Chweger, predvođena jednim od najboljih redatelja video spotova u Hrvatskoj Maurom Ferlinom, nakon desetogodišnjeg djelovanja objavila je debitantski istoimeni album prvijenac za Dancing Bear. Album ”The Chweger” producirao je opet jedan od najboljih producenata u Hrvatskoj - Edi Cukerić. Singl koji predvodi album naslovljen je ”Back to East”, a postava koja vam lupa glazbene čvegere su: Mauricio Ferlin (vokal/gitara), Alen Rosanda (gitara/klavijature), Mauro Maretić (bubanj), Zoran Angeleski (bas). Bend je, prije svega, projekt nastao iz prijateljstva što objašnjava činjenicu njihovog dugog djelovanja bez objavljenog studijskog materijala.

Skladbe s albuma snimljene su u Puli, Medulinu, Novom Mestu i Ljubljani gdje je napravljen i završni mix i mastering materijala. Tragove u hrvatskom glazbenom miljeu ostavio je i pjevač The Chwegera Mauricio Ferlin koji je autor brojnih nagrađenih videospotova i CD-omota za hrvatske bendove (Urban&4, PipsChips&VideoClips, Gustafi, Jinx, Dogma, Putokazi, Franci Blašković, Gibonni...).

Objavljeno 10.07.2007.

Vremeplov

To je laž da se ratovi vode u ime boga. Možda tako izgleda, ali uvijek iza toga stoje interesi otđjeni od ljudi. Politika velikih sila ili nešto slicno.


John Mclaughlin