Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Meritas dovršavaju unplugged album i nastupaju 3.8. u Kastvu

’Meritas Unplugged’ je naziv novoga albuma grupe Meritas koji se snima u ljubljanskom studiju Metro. Album će biti objavljen povodom desete godišnjice djelovanja grupe. Repertoar na albumu odabrani je presjek pjesama s dosadašnje tri studijske ploče – ’Skači, pleši, viči!’ (1997.), ’Igra’ (2000.) i ’Na prvi pogled’ (2005.). Producent materijala je Dejan Orešković, a snimatelj Janez Križaj. Miksanje albuma radit će se u velikogoričkom studiju ’Šišmiš’.

Na albumu ’Meritas Unplugged’, u izdanju diskografske kuće Menart, pojavit će se dvije potpuno nove pjesme. Izlazak je predviđen za jesen ove godine. Djevojke su uz snimanje albuma i koncertno aktivne. Tako će 3. kolovoza nastupati u Kastvu na ’Kastavskom kulturnom ljetu’ gdje im je gošća pjevačica Jelena Radan.

Objavljeno 31.07.2007.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)