Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Meritas putuju za Sarajevo

Meritas putuju za SarajevoNakon uspješnog koncerta na kojem su proteklog vikenda nastupili s kolegicom Jelenom Radan u dvorani Stereo u Rijeci, grupa Meritas započinje s promocijom svojeg glazbenog izričaja i aktualnog singla ’Perfect Love’ u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Meri Jaman i Anita Valo već nekoliko mjeseci intenzivno rade na novim pjesmama koje će objediniti na dugoočekivanom, novom studijskom albumu grupe Meritas.

Upravo je najavni i aktualni singl ’Perfect Love’ svojevrsna himna predstojećeg albuma, a snimljena je na engleskom jeziku.

”Volimo posjetiti Sarajevo, a uz sve čari grada, ljudi i glazbene scene, drago nam je da smo pozvani u goste i evo, Sarajlijama donosimo Perfect Love!” - kažu Meri i Anita, uoči putovanja u Sarajevo.


Objavljeno 23.10.2010.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)