Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Metallica, Foo Fighters, Iggy Pop i drugi na RoadFestu

Organizatori festivala RoadFest, na press konferenciji održanoj ovog ponedjeljka u beogradskom Medija centru, priopćili su da će u Zrenjaninu od 28. do 30. lipnja nastupiti Metallica, Daft Punk, Iggy Pop And The Stooges, Foo Fighters, Jamiroquai, Duran Duran, Joe Cocker, Deep Purple, Motorhead, The Cult i The Prodigy.

Organizator festivala je SFL Europe iz Srbije, odnosno Continental Entertainment iz Amerike koja je vlasnik SFL Europe. Oni ističu da su ugovori potpisani sa svim gore navedenim izvođačima, te da će festival zadovoljiti sve svjetske standarde pa i zahtjeve bendova, a navode da su trenutno i u pregovorima s još nekoliko izvođača.

Iza ove priče stoje osnivači Woodstocka Artie Kornfeld i Michael Lang. Artie Kornfeld se u ponedjeljak telefonskim putem uključio u Medija centar i priopćio novinarima kako Road Festom želi ponovno oživjeti duh Woodstock festivala.

Prostor ADA Šumice ukupnog kapaciteta oko 90.000 ljudi - prostor Main Stagea kapaciteta oko 50.000 posjetilaca; prostor strelišta namjenjen Road Areni kapaciteta oko 25.000 i prostor Motel namijenjen World Music Stageu kapaciteta oko 15.000.

Ulaznice za Road Fest 2007. u u prodaji su po cijeni od 75 eura, a više informacijia o samom festivalu pronađite na Roadfest.co.yu.

Objavljeno 14.02.2007.

Vremeplov

Da... pjevam. Ali ne vidim sebe kao pjevača.
Graham Coxon