Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Metallica na internetu objavila novi singl ”The Day That Never Comes”

Metallica na internetu objavila novi singl ”The Day That Never Comes”Ususret njihovom novom albumu ”Death Magnetic” koji bi se u prodaji diljem svijeta trebao pojaviti 12. rujna ove godine, samo dan nakon ”datuma svih datuma”, Metallica je na svojim internet stranicama ponudila na slušanje novi singl u Windows Media Player, Real Player i Quick Time playerima.

Pjesma se zove ”The Day That Never Comes” i sudeći prema onome što smo čuli Lars Ulrich i ekipa pripremaju još jedan album, dosta drugačiji od posljednjeg, na čijim krilima će, sudeći prema službenim najavama, ponovo krenuti na još jednu veliku svjetsku turneju. Nije potrebno obaviti registraciju niti biti član njihovog velikog funcluba, samo vas jedan klik dijeli od ”dana koji nikada neće stići”.

”The Day That Never Comes” službeno je pušten na slušanje jučer, 21. kolovoza na njihovom web sajtu, a na Missionmetallica.com se možete besplatno registrirati i svakodnevno pratiti sve novosti oko rada na novim albumu zapakirane u multimedijalne formate.

Objavljeno 22.08.2008.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik