Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Metallica Real tribute band u Boogaloou

Metallica Real tribute band u Boogaloou Nakon više od godinu dana u klub Boogaloo se vraća jedan od najboljih bandova sa etikete Real tribute - Metallica Real tribute band.

Ova sjajna četvorka prošle je godine žestoko ”prodrmala” prepuni Boogaloo i vraćaju se sa novom ”dozom” heavy metala jednog od najpopularnijih bandova današnjice u subotu 21.11. od 21 sat.

Kao što je poznato etiketa Real tribute (www.realtribute.org) pod svojim okriljem ima neke od najboljih tribute bandova u Europi, a uz sjajnu svirku glavno obilježje im je i velika sličnost sa „originalima“. (fizička sličnost, scenski nastup, isti instrumenti, image...) Metallica real tribute može se pohvaliti sjajnom metal ekipom glazbenika, na čelu sa bubnjarem koji je svirao turneju sa Paul DiAnnom (ex Iron Maiden), kao i sa frontmenom Sepulture, Max Cavalerom.

U njihovo majstorstvo prije više od godinu dana uvjerili su se svi posjetitelji rasprodanog boogalooa, a za ovu priliku spremili su nam i dodatno iznenađenje – izvesti će i nekoliko pjesama uz originalnu matricu simfonijskog orkestra Metallice.

Ono što je karakteristicno za Metallica Real Tribute je da ne sviraju pjesme nakon Black albuma, što će razveseliti većinu fanova Metallice koji vole pjesme iz ranijeg perioda banda.

Tako ćemo na njihovom drugom gostovanju u Zagrebu, u subotu 21.11, čuti stare hitove poput «Seek and destroy», „For whom the bell tolls“, „Master of puppets“ ili «One», pa sve do «Enter sandman» ili „Sad but true“.


Objavljeno 19.11.2009.

Vremeplov

Preživio sam jer vjerujem da još uvijek imam nešto za reći.
Lou Reed