Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mick Harvey u zagrebačkoj Tvornici 12.5.

Australski glazbenik Mick Harvey vraća se na scenu sa svojim drugim, upravo objavljenim, solo albumom ’’Two Of Diamonds’’
Ohrabren pozitivnim kritikama i reakcijama publike na njegove live nastupe sa ’’One Man’s Treasure’’ iz 2005, Harvey - internacionalno poznati aranžer, producent, multi-instrumentalist, skladatelj filmske glazbe, jedan od utemeljitelja The Birthday Party i Nick Cave And The Bad Seeds - stvorio je ovaj album.

’’Prošlu ploču ’One Man’s Treasure’ radio sam potpuno sam, gradeći ju korak po korak. U današnje vrijeme većina je materijala snimljena live u studiju. Dodavanje duplog basa bilo je upravo savršeno za ono što sam želio postići. Dao je dojam prostora za zaista tihe dionice te za pjevanje, tako da se ne borim sa ostalim električnim instrumentima.’’

’’Two of Diamonds’’, snimljen uglavnom u Harveyevu Grace Lane studiju, te u Atlantis studiju u Melbourneu, sadrži kolekciju pjesama koje je Harvey odabrao i oblikovao u svoj karakterističan stil.

Koncertna promocija novog albuma, događa se već ove subote, 12. svibnja, u 21h, u zagrebačkoj Tvornici. Cijena ulaznice u pretprodaji 80 kn, na dan koncerta 100 kn, a iste ćete moći kupiti u Tvornici kulture, na Eventim prodajnim mjestima te u Profil Megastoreu.

Objavljeno 10.05.2007.

Vremeplov

Postoji nešto što je mnogo važnije od svake logike - to je mašta.
Alfred Hitchcock