Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mile Kekin: Ispit vaše mašte

Mile Kekin: Ispit vaše mašteFrontmen zagrebačkog sastava Hladno pivo Mile Kekin u novom unosu pod naslovom ”Ispit mašte” na svom blogu dotaknuo se trenutne društveno-političke situacije u Hrvatskoj, što naravno uključuje i spominjanje aktualne premijerke Jadranke Kosor.

”Zamislite da je jadna Jaca...provela svoje najbolje godine u društvu korumpiranih političara, a da uopće nije skužila u kakvom se to društvu kreće. Nije primijetila da se svima oko nje dramatično popravlja stambena situacija, širi vozni park ili da je njezin kolega Mladen, inače šef carine i blagajnik stranke, toliko opsjednut satovima da ih je skupio u vrijednosti od 200.000 eura”, piše između ostalog Mile.

Ostatak Miletovog teksta, koji će ”biti ispit vaše mašte i vaše sposobnosti da zamislite najnevjerojatnije prizore i situacije”, možete pročitati na http://bigblog.tportal.hr/mile.

Objavljeno 05.10.2010.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal