Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Minival predstavlja nove bandove u zagrebačkoj Tvornici

Na zagrebačkoj noćnoj sceni sprema se jedna zanimljivost - Minival predstavlja nove bandove u Tvornici. U petak 29. veljače koji je jednom u svake 4 godine započinje i nova večer u gradu. Tijekom budućih tjedana svakog petka u Tvornici nastupit će po tri benda različitih glazbenih žanrova; zastupljeni će biti rock, hardrock, reggae, ska, acid jazz, hip hop.... Niz koncerata počinje 29.02.2008., a završni koncert koji bi trebao okruniti sve koncerte, održat će se 23. svibnja.

Svaki bend koji nastupi osigurava mogućnost da se neka njihova pjesma zavrti i na Otvorenom radiju u sklopu T-Mobile Music Factory emisije.

Osim koncerta tri benda, svaki petak nakon njihovog nastupa slijedit će party za publiku i bandove na kojem će glazbu puštati neetablirani DJ-i sličnih godina i senzibiliteta kao i bandovi tj. publika. U sklopu svake večeri bit će organizirana i nagradna igra, a nagrade osiguravaju T-Mobile i Jutarnji list. Također, glasovanjem za Minival bendove na 098 1220 postoji mogućnost osvajanja mobilnog uređaja i Simpa bonova.

Cijena ulaznica bit će 25 kuna, a za dobitnike nagradne igre T-Mobilea i Jutarnjeg lista ulaz je u pola cijene ili besplatan.

Objavljeno 25.02.2008.

Vremeplov

Mislim, tko više danas može imati punk bend kad malo prdneš na ulicu i svi ti klimaju? Frustrira to. Bolje se pjesme rade kad te vlasti ne slušaju.
Nora Turato (Klaus), intervju za RiRock.com