Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Minival predstavlja nove bandove u zagrebačkoj Tvornici

Na zagrebačkoj noćnoj sceni sprema se jedna zanimljivost - Minival predstavlja nove bandove u Tvornici. U petak 29. veljače koji je jednom u svake 4 godine započinje i nova večer u gradu. Tijekom budućih tjedana svakog petka u Tvornici nastupit će po tri benda različitih glazbenih žanrova; zastupljeni će biti rock, hardrock, reggae, ska, acid jazz, hip hop.... Niz koncerata počinje 29.02.2008., a završni koncert koji bi trebao okruniti sve koncerte, održat će se 23. svibnja.

Svaki bend koji nastupi osigurava mogućnost da se neka njihova pjesma zavrti i na Otvorenom radiju u sklopu T-Mobile Music Factory emisije.

Osim koncerta tri benda, svaki petak nakon njihovog nastupa slijedit će party za publiku i bandove na kojem će glazbu puštati neetablirani DJ-i sličnih godina i senzibiliteta kao i bandovi tj. publika. U sklopu svake večeri bit će organizirana i nagradna igra, a nagrade osiguravaju T-Mobile i Jutarnji list. Također, glasovanjem za Minival bendove na 098 1220 postoji mogućnost osvajanja mobilnog uređaja i Simpa bonova.

Cijena ulaznica bit će 25 kuna, a za dobitnike nagradne igre T-Mobilea i Jutarnjeg lista ulaz je u pola cijene ili besplatan.

Objavljeno 25.02.2008.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash