Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MTV: Jesenska shema

MTV: Jesenska shemaIako na prvi pogled sumorna i kišna, jesen predstavlja najuzbudljivije godišnje doba, puno novosti i preokreta. U tom turbulentnom razdoblju turbulentan je i MTV, koji je 05.09. započeo emitiranje nove jesenske sheme.

’’Novim generacijama televizija odavno nije prvo mjesto na kojem se informiraju o muzici - zato im pružamo mnogo više od muzike (koja nam je i dalje na prvom mjestu) – prije svega zabavu. Već nekoliko godina to su reality emisije, ali od ove jeseni velika su novost igrane serije, pa čak i filmovi u produkciji MTV-ja za publiku MTV-ja. Igrani sadržaji za tinejdžere ono su što najviše nedostaje lokalnom TV tržištu i upravo je to ono što je MTV pripremio za novu sezonu’’, ističe Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik MTV-jeva programa.

Jesenska shema uključuje čak 30 različitih showova, među kojima čak devet novih emisija, od kojih su 3 igrane serije nešto sasvim originalno i potpuno novo na MTV-ju. U povijesti emitirati i dva cjelovečernja igrana filma.

Naravno, dvije iznimno važne muzičke ishodišne točke su nedavno održana dodjela nagrada MTV Video Music Awards 2010 (VMA) te najvažniji europski muzički događaj, European Music Awards (EMA), koji će se održati 07.11. u Madridu i na kojem će se dodijeliti i nagrada najboljem izvođaču naše regije.

MTV je dinamičan i energičan program koji svojim sadržajem predstavlja fuziju muzike, kreativnosti i mladenačke kulture. Tijekom 29 godina postojanja, MTV se mijenjao, prilagođavao i evoluirao, uvijek u cilju pružanja kreativnog ventila i zabave svakoj mladoj generaciji. Kao rezultat toga, 2009. godine osvježio je svoj brend na prostoru bivše države otvorivši i ured u Zagrebu, u kojem je muzika krucijalan dio MTV prirode.

MTV će nastaviti istraživati nove načine suradnje s muzičarima, producentima, diskografima i koncertnim organizatorima, što će poboljšati kvalitetu i kvantitetu novih i uzbudljivih sadržaja. MTV je već sad nezaobilazan medijski partner najvažnijih muzičkih izdanja i manifestacija, uz neizostavno širenje na manifestacije koje po profilu odgovaraju našoj publici i našoj televiziji.

Uz domaće izvođače, MTV u vaše domove donosi najveće i najuzbudljivije muzičke zvijezde današnjice kroz ekskluzivne premijere, vrhunske koncerte (World Stage), otkrivanja priča u pričama (Behind the Music), čak četiri top liste i up-to-date tematske showove.

MTV je jedinstveni TV program, poznat po tome što nikada ne odrasta.
Objavljeno 24.09.2010.

Vremeplov

Loše je kad je sve složeno po sistemu kupi-prodaj. Treba imati ideju i boriti se da ta ideja zaživi i da dođe do ljudi.
Dino Šaran (Letu Štuke)