Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MTV pobjedničkom bendu festivala snima spot

MTV pobjedničkom bendu festivala snima spotProšlogodišnji pobjednik festivala, grupa Propaganda, nedavno je u Beogradu snimio spot za pjesmu “Osjeti to u kostima”, koja će se naći na njihovu albumu prvijencu “Kriva je televizija”.

Spot je snimljen u produkciji najpoznatije muzičke postaje MTV, a premijerno će biti prikazan 26. srpnja, upravo na programu MTV-ja.

”Suradnja je relativno kratka. Traje tek godinu dana, ali mogu s punom odgovornošću reći da je MTV pravi partner i sigurno jedan od najvećih prijatelja festivala”, izjavila je ovim povodom direktorica Jelen Demofesta Brankica Janković.

MTV je prisutan na svim događajima u regiji koji su namijenjeni mladim ljudima i bave se muzikom. Demofest je najbolji primjer na koji način možemo pomoći mladim izvođačima da započnu svoju karijeru i zadovoljstvo nam je što i ove godine nastavljamo suradnju s Demofestom. Pobjednički bend od regionalnog MTV-ja dobiva snimanje spota, ali ne samo to, spot će premijerno biti prikazan na našem kanalu, a publika će ga moći pogledati 40 puta tijekom jednog tjedna. To je više od bilo kojeg drugog spota na MTV-ju, uključujući i najveće svjetske zvijezde. Impresionirani smo načinom na koji je organiziran Demofest te njegovom važnošću za regionalnu muzičku scenu i zadovoljstvo nam je biti dio tako važnog projekta’’, rekao je generalni direktor regionalnog MTV-ja Tom Ehr.
Objavljeno 26.07.2010.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com