Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MTV pobjedničkom bendu festivala snima spot

MTV pobjedničkom bendu festivala snima spotProšlogodišnji pobjednik festivala, grupa Propaganda, nedavno je u Beogradu snimio spot za pjesmu “Osjeti to u kostima”, koja će se naći na njihovu albumu prvijencu “Kriva je televizija”.

Spot je snimljen u produkciji najpoznatije muzičke postaje MTV, a premijerno će biti prikazan 26. srpnja, upravo na programu MTV-ja.

”Suradnja je relativno kratka. Traje tek godinu dana, ali mogu s punom odgovornošću reći da je MTV pravi partner i sigurno jedan od najvećih prijatelja festivala”, izjavila je ovim povodom direktorica Jelen Demofesta Brankica Janković.

MTV je prisutan na svim događajima u regiji koji su namijenjeni mladim ljudima i bave se muzikom. Demofest je najbolji primjer na koji način možemo pomoći mladim izvođačima da započnu svoju karijeru i zadovoljstvo nam je što i ove godine nastavljamo suradnju s Demofestom. Pobjednički bend od regionalnog MTV-ja dobiva snimanje spota, ali ne samo to, spot će premijerno biti prikazan na našem kanalu, a publika će ga moći pogledati 40 puta tijekom jednog tjedna. To je više od bilo kojeg drugog spota na MTV-ju, uključujući i najveće svjetske zvijezde. Impresionirani smo načinom na koji je organiziran Demofest te njegovom važnošću za regionalnu muzičku scenu i zadovoljstvo nam je biti dio tako važnog projekta’’, rekao je generalni direktor regionalnog MTV-ja Tom Ehr.
Objavljeno 26.07.2010.

Vremeplov

Pjesnička je tuga pregolema, pukne rima a rezerve nema...
Rambo Amadeus, svjetski mega car