Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MTV premijere!

MTV premijere!Novi spot bosanske grupe Letu štuke ’Brojevi računa’ i spot poznatog beogradskog repera Grua ‘I dalje me žele’ premijerno na MTV kanalu u ponedjeljak, 30.08. u 20:00.

Zagreb, 26.8.2010. – MTV je ponovo pripremio dvostruko iznenađenje! Od ponedjeljka, 30. kolovoza, s početkom u 20h, pa sljedećih sedam dana, premijerno možete pogledati nove spotove grupe Letu štuke i repera Dalibora Andonova Grua.

Stvar „Brojevi računa“ najavni je singl novog albuma na kojem bend Letu štuke trenutno radi i čije se objavljivanje očekuje početkom sljedeće godine. Ovom pjesmom bend ostaje dosljedan svom prepoznatljivom stilu, iako u njoj ima i elemenata koji do sada nisu bili tipični za bend.

Tekst potpisuje Dino Šaran, a glazbu Dino Šaran i Đani Pervan zajedno. Spot je režirao Zoran Zonjo Marković u produkciji kuće „The books of knjige“ i sniman je na više lokacija u Crnoj Gori.

Poslije šestogodišnje pauze na scenu se vratio poznati beogradski reper Dalibor Andonov Gru s novom, originalnom i duhovitom pjesmom „I dalje me žele“. Pjesma i spot napravljeni su u suradnji s hip-hoperom, Vladanom Aksentijevićem, alias Ajs Nigrutin. Spot je sniman krajem lipnja i početkom srpnja u Beogradu na više lokacija, a potpisuje ga Marko Gligorijević.

Pjesma će uskoro biti dostupna za besplatni download na siteu www.gru.rs, a do tada obavezno pogledajte premijeru spota u ponedjeljak, 30.08.2010. u 20:00, samo na MTV kanalu!

Objavljeno 28.08.2010.

Vremeplov

Znate, rock muzika se odigrala. Zaista. Problem je što to nitko nije primijetio.
David Bowie