Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MTV premijere!

MTV premijere!Novi spot bosanske grupe Letu štuke ’Brojevi računa’ i spot poznatog beogradskog repera Grua ‘I dalje me žele’ premijerno na MTV kanalu u ponedjeljak, 30.08. u 20:00.

Zagreb, 26.8.2010. – MTV je ponovo pripremio dvostruko iznenađenje! Od ponedjeljka, 30. kolovoza, s početkom u 20h, pa sljedećih sedam dana, premijerno možete pogledati nove spotove grupe Letu štuke i repera Dalibora Andonova Grua.

Stvar „Brojevi računa“ najavni je singl novog albuma na kojem bend Letu štuke trenutno radi i čije se objavljivanje očekuje početkom sljedeće godine. Ovom pjesmom bend ostaje dosljedan svom prepoznatljivom stilu, iako u njoj ima i elemenata koji do sada nisu bili tipični za bend.

Tekst potpisuje Dino Šaran, a glazbu Dino Šaran i Đani Pervan zajedno. Spot je režirao Zoran Zonjo Marković u produkciji kuće „The books of knjige“ i sniman je na više lokacija u Crnoj Gori.

Poslije šestogodišnje pauze na scenu se vratio poznati beogradski reper Dalibor Andonov Gru s novom, originalnom i duhovitom pjesmom „I dalje me žele“. Pjesma i spot napravljeni su u suradnji s hip-hoperom, Vladanom Aksentijevićem, alias Ajs Nigrutin. Spot je sniman krajem lipnja i početkom srpnja u Beogradu na više lokacija, a potpisuje ga Marko Gligorijević.

Pjesma će uskoro biti dostupna za besplatni download na siteu www.gru.rs, a do tada obavezno pogledajte premijeru spota u ponedjeljak, 30.08.2010. u 20:00, samo na MTV kanalu!

Objavljeno 28.08.2010.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison