Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Muse koncertno otvaraju Wembley arenu

Jedan od trenutno najpopularnijih britanskih bendova mlađe generacije, Muse, objavio je da će 16. lipnja sljedeće godine održati koncert u Wembley areni. Ovo će biti najveći samostalni koncert benda u njihovoj karijeri. Frontman sastava, Matt Bellamy rekao je da se bend osjeća spremnim za ovakvu vrstu koncerta. Potvrdio je da će u istom periodu održati velike koncerte širom Europe.

Originalna Wembley arena je srušena 2002. godine i na njenom mjestu je podignuta nova arena čiji je kapacitet 90 000 posjetilaca. Otvaranje arene je odgođeno tako da su Bon Jovi, Take That, Rolling Stones i Robbie Williams bili prisiljeni pronači druge prostore za svoje nastupe koje su trebali održati u ovoj areni tijekom ove godine. Arena bi zvanično trebala biti otvorena u ožujku 2007. godine, a Muse su za sada jedini potvrđeni izvođači koji će održati koncert u ovom prostoru.

Objavljeno 28.12.2006.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash