Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

My Chemical Romance zadovoljan novim materijalom

My Chemical Romance zadovoljan novim materijalomKada su My Chemical Romance napokon završili promo turneju svog albuma ”The Black Parade” iz 2006. bend je bio toliko iscrpljen da se je gitarist Frank Iero bojao najgoreg: ”Činilo mi se da će se bend raspasti.”

No umjesto raspada MCR su uzeli pauzu, te se zatim vratili u Los Angeleski studio s Pearl Jamovim i Bruce Sprinsteenovim producentom Brendanom O Brianom.

Proveli su gotovo cijelu godinu oblikujući nešto sasvim drugačije od teatralne pompe s Parade. Kako je Gerard Ways izjavio za Rolling Stone ”Želio sam uobličiti sve ono najbolje od ovog benda u kraće pjesme. Gotovo protupunk, poput Stoogesa ili MC5.”

Još uvijek bezimeni četvrti disk ovog New Jerseyskog kvinteta izalzi na proljeće. Way je snimio vokale za ”Trans Am” stvar koja je obujmila njihove nove kreativne smjernice i gurnula ih da ”umjesto britanski rock bend postanu američki rock bend”- kako je sam izjavio.
Prva stvar započinje stihom ”I got a bulletproof heart ” te uključuje queenovski dio gdje Way neprestano ponavlja ”These pigs are after me, after you”.

Ranije ove godine Na Comic- Co-u Way je izjavio:”Ne mogu dočekati da ljudi čuju ”Death Before Disco”. Za mene je to najbolja stvar koju sam u životu napisao. moja omiljena MCR stvar!”

Objavljeno 27.11.2009.

Vremeplov

Pjesnici se igraju riječima.
Paul McCartney