Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na RADAR festivalu nastupili Santana, Eric Burdon i The Animalsi

Na RADAR festivalu nastupili Santana, Eric Burdon i The AnimalsiPred gotovo devet tisuća posjetitelja održan je na Gradskom stadionu u Varaždinu, 3. po redu RADAR festival, čija je zasigurno najveća zvijezda bio jedan od najboljih živućih gitarista Carlos Santana.

Hitovima poput ”Soul sacrifice”, ”Into the night” i ”Maria, Maria” Santana je oduševio brojnu domaću, ali i publiku iz Austrije, Slovenije, Mađarske, pa čak i iz udaljenijih zemalja.

Odličnim hitovima i kvalitetnom izvedbom Santana je potvrdio status jednog od najvećih rockera današnjice koji je karijeru započeo točno prije četrdeset godina nastupom na Woodstocku.

Osim Santane u Varaždinu je nastupio i ”kralj rock & soula” Solomon Burke, autor vječnih hitova poput ”Cry to me” i ”Everybody need somebody to love”, ovjenčan Grammyem 2002. godine.

Legendarni Eric Burdon i The Animalsi osvojili su publiku RADAR festivala hitovima poput ”House of rising sun”, ”It,s my life” i ”Don,t let me be misunderstood”.

Prije Eric Burdona i The Animalsa nastupila je britanska novovalna zvijezda Joe Jackson, zatim Zoran Predin i Lačni Franc, kalifornijska rock-atrakcija Tripdavon. RADAR festival otvorili su varaždinski rokeri Voodoo Lizards koji su nedavno boravili u Americi na snimanju novih glazbenih materijala.

Varaždinski RADAR festival jedan je od rijetkih festivala u ovom dijelu Europe koji je uspio okupiti čak tri člana prestižne ustanove ”Rock and roll hall of fame”.

Objavljeno 13.07.2009.

Vremeplov

Preživio sam jer vjerujem da još uvijek imam nešto za reći.
Lou Reed