Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na RADAR festivalu nastupili Santana, Eric Burdon i The Animalsi

Na RADAR festivalu nastupili Santana, Eric Burdon i The AnimalsiPred gotovo devet tisuća posjetitelja održan je na Gradskom stadionu u Varaždinu, 3. po redu RADAR festival, čija je zasigurno najveća zvijezda bio jedan od najboljih živućih gitarista Carlos Santana.

Hitovima poput ”Soul sacrifice”, ”Into the night” i ”Maria, Maria” Santana je oduševio brojnu domaću, ali i publiku iz Austrije, Slovenije, Mađarske, pa čak i iz udaljenijih zemalja.

Odličnim hitovima i kvalitetnom izvedbom Santana je potvrdio status jednog od najvećih rockera današnjice koji je karijeru započeo točno prije četrdeset godina nastupom na Woodstocku.

Osim Santane u Varaždinu je nastupio i ”kralj rock & soula” Solomon Burke, autor vječnih hitova poput ”Cry to me” i ”Everybody need somebody to love”, ovjenčan Grammyem 2002. godine.

Legendarni Eric Burdon i The Animalsi osvojili su publiku RADAR festivala hitovima poput ”House of rising sun”, ”It,s my life” i ”Don,t let me be misunderstood”.

Prije Eric Burdona i The Animalsa nastupila je britanska novovalna zvijezda Joe Jackson, zatim Zoran Predin i Lačni Franc, kalifornijska rock-atrakcija Tripdavon. RADAR festival otvorili su varaždinski rokeri Voodoo Lizards koji su nedavno boravili u Americi na snimanju novih glazbenih materijala.

Varaždinski RADAR festival jedan je od rijetkih festivala u ovom dijelu Europe koji je uspio okupiti čak tri člana prestižne ustanove ”Rock and roll hall of fame”.

Objavljeno 13.07.2009.

Vremeplov

Jedine stvari oko kojih se Mick i ja ne slažemo su band, glazba i ono što radimo.
Keith Richards