Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na što to točno misli Koja iz Disciplin A Kitschme

Legendarni beogradski glazbenik Dušan Kojić Koja lider skupine Disciplin A Kitschme i još dvoje stalnih članova grupe objavili su za diskografsku etiketu PGP - RTS album ”Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?” Prve informacije kažu da je album primljen s velikim oduševljenjem, kako kod kritike, tako i kod publike. Prvi singl je stvar ”Bunt”, a promotivne koncerte vezane za izlazak albuma održat će na ovim destinacijama: 04. kolovoza Banovina, Niš, Srbija; 11. kolovoza Bahia Stage, Sziget Festival, Budimpešta, Mađarska; 08. rujna Jelen Pivo Live Festival, Kalemegdan, Beograd, Srbija.

”Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?” prvi je album Disciplin A Kitschme nakon šest godina po objavljivanju ”Refresh Your Senses, Now!”, zadnjeg iz trilogije albuma britanske faze grupe započete devedesetih godina. Ujedno je to i prvi album na materinjem jeziku, 16 godina poslije izlaska LP-a ”Nova iznenađenja za nova pokolenja” (1991.). U tijeku su i pregovori s hrvatskim diskografskim kućama o mogućem plasiranju novog albuma Discipline na hrvatskom tržištu.

Objavljeno 01.08.2007.

Vremeplov

Mislim da živimo u dosta, kako da se izrazim, deideologiziranom vremenu. To mora biti jasno, sve je bruto i neto, sve je zabava.
Mile Kekin (Hladno pivo)