Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Najbolje od otočkog vala

Kompilacija „15 slanih“, kako to samo njeno ime kaže, sadrži 15 ponajboljih pjesama otočkog rocka i novu kompoziciju „Trešeta“ skupine Kopito koja je specijalno snimljena za ovu kompilaciju – ukupno više od 70 minuta vruće ljetne otočke svirke. Pjesme protagonista ovog unikatnog glazbenog pokreta nadahnute su „otočkim stanjem svijesti“.

Otočki rock ili otočki val je potpuno autohtoni glazbeni izričaj unutar hrvatskog rocka, koji nema preteče ili uzore, nego je patentiran od strane Žana i Maxa iz Šo!mazgoona, nastavljen od strane Gega i Kopita.

Otočki val je u 9 godina postojanja iznjedrio 8 albuma, stotine koncerata po otocima i priobalju te jednu potpuno novu glazbenu vizuru.
Šo!mazgoon (Brač) je zastupljen na tržištu s tri studijska albuma, kolekcijom remixeva „No Name No Fame Vs. Šo!mazgoon“ te best of kompilacijom „Otoče, volim te“. Nažalost Šo!mazgoon više ne postoje, umjesto njih tu su danas Žan i Mazgooni.
Gego & Picigin Band (Hvar) imaju istoimeni album te kompilaciju live snimaka, singlova i spotova „Forski škoji“. Kopito (Vis), trenutno najperspektivniji bend otočkog vala, krajem godine počinje snimati drugi studijski uradak nakon debitantskog „Riba“ iz travnja 2006.

Objavljeno 26.07.2007.

Vremeplov

Bend nije ”grupa građana” koji imaju instrumente u rukama i sviraju - bend je grupa ljudi koji međusobno imaju muzičku i umjetničku kemiju, koji dišu zajedno u ritmu nečega što su zacrtali kao svoj izraz.
Vladimir Janković Džet , Intervju za RiRock.com