Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Najbolje od Rundeka u Tvornici, subota 5. travnja

Godinu i pol dana nakon svog zadnjeg zagrebačckog nastupa, Darko Rundek vraća se u Zagreb velikim koncertom ’Najbolje od Rundeka’ u Tvornici kulture 5. travnja 2008. U zagrebačkoj koncertnoj dvorani gdje je redovito održavao antologijske nastupe, Rundek će se ovog puta publici predstaviti u najboljem svjetlu.

Budući je prije godinu i pol ”odradio” zagrebačku promociju posljednjeg studijskog albuma ’Mhm Aha Oh Yeah Da Da’, nastup u Tvornici pod radnim nazivom ’Najbolje od Rundeka’ bit će usmjeren na starije materijale iz bogate Rundekove karijere.

Od hitova iz doba Haustora, preko pjesama sa samostalnih albuma, u pratnji Cargo Orkestra, Rundek će u Tvornici publici prirediti retrospektivu čitavog opusa. U razdoblju nakon zadnjeg gostovanja u Zagrebu Rundek i Cargo Orkestar bili su redoviti gosti europskih pozornica, a zadnja dva albuma ’Ruke’ i ’Mhm Aha Oh Yeah Da Da’ objavljena su i na cijenjenoj njemačkoj etiketi Piranha, specijaliziranoj za world-music izdanja.

Cijena ulaznice 80kn u pretprodaji, a iste možete kupiti u Tvornici kulture, na Eventim prodajnim mjestima i u Profil Megastoreu. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 95 kn.

Objavljeno 19.03.2008.

Vremeplov

Biti u Fleetwood Macu je kao biti na stalnoj grupnoj terapiji.
Mick Fleetwood