Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Najbolje od Rundeka u Tvornici, subota 5. travnja

Godinu i pol dana nakon svog zadnjeg zagrebačckog nastupa, Darko Rundek vraća se u Zagreb velikim koncertom ’Najbolje od Rundeka’ u Tvornici kulture 5. travnja 2008. U zagrebačkoj koncertnoj dvorani gdje je redovito održavao antologijske nastupe, Rundek će se ovog puta publici predstaviti u najboljem svjetlu.

Budući je prije godinu i pol ”odradio” zagrebačku promociju posljednjeg studijskog albuma ’Mhm Aha Oh Yeah Da Da’, nastup u Tvornici pod radnim nazivom ’Najbolje od Rundeka’ bit će usmjeren na starije materijale iz bogate Rundekove karijere.

Od hitova iz doba Haustora, preko pjesama sa samostalnih albuma, u pratnji Cargo Orkestra, Rundek će u Tvornici publici prirediti retrospektivu čitavog opusa. U razdoblju nakon zadnjeg gostovanja u Zagrebu Rundek i Cargo Orkestar bili su redoviti gosti europskih pozornica, a zadnja dva albuma ’Ruke’ i ’Mhm Aha Oh Yeah Da Da’ objavljena su i na cijenjenoj njemačkoj etiketi Piranha, specijaliziranoj za world-music izdanja.

Cijena ulaznice 80kn u pretprodaji, a iste možete kupiti u Tvornici kulture, na Eventim prodajnim mjestima i u Profil Megastoreu. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 95 kn.

Objavljeno 19.03.2008.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young