Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Najveće zarade u svijetu glazbe

Veteranski rock bend The Rolling Stones ostvario je prošle godine najveću zaradu u glazbenom svijetu, objavila američka poslovna publikacija Forbes, a prenosi BBC. Stonesi su od lipnja prošle do lipnja ove godine zaradili 88 milijuna dolara, ponajviše zahvaljujući svojoj turneji ’Bigger Bang’.

Na drugom je mjestu američki reper Jay-Z sa 83 milijuna dolara. Pop ikona Madonna je treća sa 72 milijuna dolara. Na listi slijede Bon Jovi (67 milijuna), Sir Elton John (53 milijuna), kanadska pjevačica Celine Dion (45 milijuna) country pjevač Tim McGraw (37 mlijuna), reper 50 Cent (33 milijuna) i U2 (30 milijuna).

Forbes navodi kako nije nikakvo iznenađenje da se glazbeni veterani nalaze na prvom mjestu. ’Pravi novac dolazi s turneja. A nitko ne može svoju turneju tako dobro naplatiti kao stariji, priznati glazbenici’, javlja obavještajna agencija Hina.

Objavljeno 24.09.2007.

Vremeplov

Naravno da je teško. Zašto bi i bilo lako? Za ono što se voli treba se i boriti. Ma šta... sve su profesije teške. Dobro, ovo naše je posebno teško, al’ ko nam je kriv da smo to odabrali. Sami smo se odlučili i što sad... zašto da kukamo? Treba šutjeti i raditi!
Drago Mlinarec (na pitanje: da li je profesija muzičara posao za manijake - 1979)