Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Najveći hitove grupa Boa - ”Best of: Krug”

Nakon najavnog singla ˝Pravda˝ s Josipom Lisac, možete poslušati cijeli album na koji su uvršteni Boini najveći hitovi odsvirani u novim live aranžmanima. Ovaj materijal vjerodostojno dočarava atmosferu njihovog koncerta. Zagrebački art rock sastav koji djeluje od 1979., iako njegovi članovi vodei samostalne karijere – neke od njih ni nisu povezane s glazbom, uvijek iznova oduševljava svoju publiku.

Na ˝Krugu˝ će se naći neke od njihovih najznačajnijih stvari kao što su: ˝Milion˝, ˝Tako lijepa˝, ˝Kao mir˝, ˝Svi tvoji poljupci˝,.. Osim u ˝Pravdi˝ Josipa gostuje i u pjesmi „Kao mir“, a kao gošće se pojavljuju Tina Rupčić i Vanna, nekadašnji prateći vokali grupe.

Jednom je napisao Darko Glavan: ˝Želeći svirati i pjevati ono što su strastveno osjećali, sustavno preslušavali i strpljivo uvježbavali, ˝Boa˝ su svojim nastupnim albumima dokazali da se glazbena zaraza suvremenosti može i u Hrvatskoj širiti samosvojnim i sofisticiranim virusima. Na žalost, nakon ovdje predstavljenih albuma rijetko smo u okvirima hrvatske rock scene imali prilike zabilježiti epidemije usporedljive autorske izražajnosti i javne rasprostranjenosti.˝

Objavljeno 10.12.2007.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)