Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Najveći hitove grupa Boa - ”Best of: Krug”

Nakon najavnog singla ˝Pravda˝ s Josipom Lisac, možete poslušati cijeli album na koji su uvršteni Boini najveći hitovi odsvirani u novim live aranžmanima. Ovaj materijal vjerodostojno dočarava atmosferu njihovog koncerta. Zagrebački art rock sastav koji djeluje od 1979., iako njegovi članovi vodei samostalne karijere – neke od njih ni nisu povezane s glazbom, uvijek iznova oduševljava svoju publiku.

Na ˝Krugu˝ će se naći neke od njihovih najznačajnijih stvari kao što su: ˝Milion˝, ˝Tako lijepa˝, ˝Kao mir˝, ˝Svi tvoji poljupci˝,.. Osim u ˝Pravdi˝ Josipa gostuje i u pjesmi „Kao mir“, a kao gošće se pojavljuju Tina Rupčić i Vanna, nekadašnji prateći vokali grupe.

Jednom je napisao Darko Glavan: ˝Želeći svirati i pjevati ono što su strastveno osjećali, sustavno preslušavali i strpljivo uvježbavali, ˝Boa˝ su svojim nastupnim albumima dokazali da se glazbena zaraza suvremenosti može i u Hrvatskoj širiti samosvojnim i sofisticiranim virusima. Na žalost, nakon ovdje predstavljenih albuma rijetko smo u okvirima hrvatske rock scene imali prilike zabilježiti epidemije usporedljive autorske izražajnosti i javne rasprostranjenosti.˝

Objavljeno 10.12.2007.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com