Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Natrag u garažu

Urednik Zabavnog programa HTV-a Mirko Fodor u novu 2008. ulazi s novom glazbenom emisijom. Radi se o polusatnoj emisiji ”Garaža” u kojoj će domaći izvođači petkom od 17:50 na 1. programu HTV-a svirati uživo. Kroz 33 emisije nastupit će hrvatski izvođači/grupe koji izvode pop-rock, jazz-pop, pop, hip-hop, reagge, urbanu-reagge, etno i etno-rock glazbu. Emisija je nastala na inicijativu HGU i njenog predsjednika Huseina Hasanefendića, a namijenjena je publici svih generacija koja voli dobru svirku uživo. Na snimanju emisije u publici će se nalaziti fanovi izvođača.

U prvoj emisiji koja je snimljena 10. a emitirati će se 18. siječnja nastupit će grupa Vatra. Voditelji su Iva Šulentić i Frano Domitrović, redatelji Zoran Nikolić i Tvrtko Grgić, a urednica Snježana Nožinić.

Objavljeno 18.01.2008.

Vremeplov

Možda vam je poznato da neki antropolozi smatraju glazbu prvim od svih umjetničkih načina izražavanja ljudske rase, koji je uobličen još u vremenima davno prije naprednih civilizacija Maya, Egipta, Sumera... još tamo u pećinama, dok su ljudska bića mumljala i žvakala meso životinja i pripadnika suparničkih plemena.
Luda Furlan Zaborac (The Bambi Molesters)