Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neil Young objavio ”Chrome Dreams II”

Uživajući u jednom od plodnijih razdoblja svoje iznimno bogate karijere, Neil Young (ovaj put bez Crazy Horsea) predstavlja album ˝Chrome Dreams II˝. Opor ali blještav, u isto vrijeme akustičan i električan, ˝Chrome Dreams II˝ i u novom mileniju održava popularnost jednog od najvećih kantautora u povijesti rocka.˝Chrome Dreams II˝ nastavak je albuma ˝Chrome Dreams˝ koji je originalno snimljen 1977. i koji je u posljednjem trenutku odložen na policu jer je Rerpise procijenio da im se u tom trenutku više isplati objaviti Neilovu drugu ploču iz toga vremena - ˝American Stars and Bars˝. ˝Chrome Dreams˝ nikada nije objavljen.

˝Chrome Dreams II˝ producirali su Neil i Niko Bolas (aka The Volume Dealers), većina pjesama snimljena je u live varijanti, a prema Youngovu svjedočenju pjesme se ovoga puta tematski razlikuju jedna od druge. što nije bio slučaj na njegovom predzadnjem studijskom izdanju ˝Living with War˝, pa će fanovi u sjećanje vrlo lako prizvati album ˝After the Gold Rush˝ ili ˝Freedom˝.

Prve tri pjesme (˝Beautiful Bluebird˝, ˝BoxCar˝ i ˝Ordinary People˝) datiraju još iz 1980. i obučene su u novo ruho, a dvije pjesme bez problema dostižu a5 i 18 minuta trajanja bez da imalo ”udave” slušatelja. Naprotiv, ˝Ordinary People˝ jedna je od Neilovoh naboljih skladbi koje je ikada snimio, barem prema mišljenju naše RiRock.com redakcije.

Uz običnu CD verziju, ˝Chrome Dreams II˝ objavljen je i u CD/DVD varijanti. Popis pjesama: Beautiful Bluebird, Boxcar, Ordinary People, Shining Light, The Beliver, Spirit Road, Dirty Old Man, Ever After, No Hidden Path i The Way.

Objavljeno 07.11.2007.

Vremeplov

Internet je mač s dvije oštrice. S jedne strane pruža šansu da plasiraš svoju muziku ali oduzima šansu da zaradiš na svojoj muzici.
Vladimir Janković Džet, intervju za RiRock.com