Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neil Young objavio ”Chrome Dreams II”

Uživajući u jednom od plodnijih razdoblja svoje iznimno bogate karijere, Neil Young (ovaj put bez Crazy Horsea) predstavlja album ˝Chrome Dreams II˝. Opor ali blještav, u isto vrijeme akustičan i električan, ˝Chrome Dreams II˝ i u novom mileniju održava popularnost jednog od najvećih kantautora u povijesti rocka.˝Chrome Dreams II˝ nastavak je albuma ˝Chrome Dreams˝ koji je originalno snimljen 1977. i koji je u posljednjem trenutku odložen na policu jer je Rerpise procijenio da im se u tom trenutku više isplati objaviti Neilovu drugu ploču iz toga vremena - ˝American Stars and Bars˝. ˝Chrome Dreams˝ nikada nije objavljen.

˝Chrome Dreams II˝ producirali su Neil i Niko Bolas (aka The Volume Dealers), većina pjesama snimljena je u live varijanti, a prema Youngovu svjedočenju pjesme se ovoga puta tematski razlikuju jedna od druge. što nije bio slučaj na njegovom predzadnjem studijskom izdanju ˝Living with War˝, pa će fanovi u sjećanje vrlo lako prizvati album ˝After the Gold Rush˝ ili ˝Freedom˝.

Prve tri pjesme (˝Beautiful Bluebird˝, ˝BoxCar˝ i ˝Ordinary People˝) datiraju još iz 1980. i obučene su u novo ruho, a dvije pjesme bez problema dostižu a5 i 18 minuta trajanja bez da imalo ”udave” slušatelja. Naprotiv, ˝Ordinary People˝ jedna je od Neilovoh naboljih skladbi koje je ikada snimio, barem prema mišljenju naše RiRock.com redakcije.

Uz običnu CD verziju, ˝Chrome Dreams II˝ objavljen je i u CD/DVD varijanti. Popis pjesama: Beautiful Bluebird, Boxcar, Ordinary People, Shining Light, The Beliver, Spirit Road, Dirty Old Man, Ever After, No Hidden Path i The Way.

Objavljeno 07.11.2007.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens