Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nema spomena o raspadu Pearl Jama

Eddie Vedder, lider grupe Pearl Jam, na krilima svog pomalo neočekivano velikog uspjeha soundtrack albuma za film ’Into The Wild’ uskoro kreće na kraću solo koncertnu turneju od sedam koncertnih nastupa, a koja će pod karakterističnim nazivom ’April Fools Tour’ biti u potpunosti – akustična. Veći dio set liste bit će sastavljen od pjesama sa soundtracka za već spomenuti ’Into The Wild’, uz ipak nekoliko neizbježnih najvećih hitova njegove matične grupe.

Pearl Jam i dalje praši i nema govora o njihovom raspadu, o čemu se u posljednje vrijeme pisalo u američkim i kanadskim medijima, pa su tako nedavno definitivno potvrdili svoj koncert u sklopu velikog Bonnaroo Music And Arts Festivala (SAD) u srpnju ove godine, još 11 koncerata tijekom lipnja ove godine, a ’mini jesenska koncertna turneja’ ove grupe itekako je moguća.

Vrlo je vjerojatan zajednički nastup u jednoj pjesmi Pearl Jam i Willie Nelsona na predstojećem Bonaroo festivalu. Eddie je također objavio da Pearl Jam polako pripremaju pjesme za svoj novi studijski album, a kada se Eddijevi samostalni nastupi pridruže onima njegove grupe Pearl Jam - sasvim je jasno da su Pearl Jam u novom velikom uzletu.

Objavljeno 02.04.2008.

Vremeplov

CD-i... Potpuno korporativni proizvod. izgledaju prejeftino i bez duše, ne mirišu na ništa.
Evan Dando (Lemonheads)