Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nepopustljivi Keane!

Nepopustljivi Keane!Keane nastavljaju svađu s Konzervativnom strankom oko korištenja njihove pjesme ”Everybody’s Changing”. Trojac je izjavio kako su ’’užasnuti’’ da torijevska stranka koristi ’’Everybody’s Changing” u svojoj izbornoj kampanji bez konzultiranja benda.

Unatoč tome što se stranka trenutno nalazi na najvišoj stepenici britanske vlasti - doduše u koaliciji s Liberalnim demokratima - bubnjar benda Richard Hughes još uvijek nije sretan što stranka koristi njihovu pjesmu.

”Smatram da je stranka trebala biti dovoljno pristojna da provjeri ne bi li bend smetalo da ga se povezuje sa strankom”, kazao je za Radio 4’s Front Row, objašnjavajući da nisu glasali za konzervativce.

Iako i sami smatraju da je izbor ove pjesme ”čudan”, bend je dodao kako su primili pismo od političke stranke koja smatra da korištenje njihove glazbe ”ni na koji način ne predstavlja njihovu podršku kampanji Davida

Camerona”. Pjesma je korištena na jednom od Cameronovih skupova kada je on izašao na pozornicu. Smatra se da je premijer obožavatelj benda.

U međuvremenu, Keane se popeo na vrh UK ljestvice albuma 16. svibnja sa svojom stvari ’’Night Train EP’’.

Objavljeno 24.05.2010.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)