Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nezadrživa lakoća stvaranja Faithlessa

Nova kolekcija pjesama grupe Faithless zabilježena je na novom albumu ”To All New Arrivals” i ako je suditi prema prvim reakcijama kritike i publike, predstavlja zadržavanje kvalitete njihovog dosadašnjeg rada. Čini se da Maxi Jazz, Sister Bliss, Rollo Armstrong i suradnici ne posustaju u svojim glazbenim istraživanjima, dosljedni principu ”kreativnost ili smrt”.

U većem dijelu ovog albuma, Faithless su uspjeli postići savršenost zvučnih omjera, posebno u odnosu zastupljenosti vokalnih dionica i vrlo sofisticirane podloge, kažu iz Menarta, distributera izdanja za Hrvatsku.

Pjesme su napisali Dido, Rollo i A. Bentovim, a sve vokale je otpjevala Dido, Rollova sestra. Svojim petim studijskim albumom, ne ubrajajući kompilaciju najvećih hitova, Faithless ”nezadržive lakoće stvaranja nastavljaju graditi i proširivati svoj umjetnički opus”.

Objavljeno 21.12.2006.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)