Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nikad nije prekasno za Norah Jones

Od ovoga tjedna, u prodaji je, novi, dugoočekivani album Norah Jones nazvan ’Not Too Late’. Vlasnica poveće kolekcije Grammyja, na svoj je treći album odlučila uvrstiti isključivo vlastite pjesme, a produkcije se ovoga puta uhvatio njezin basista i životni partner Lee Alexander. Skromna i talentirana kantautorica, kaže da je cijela priča oko novog albuma, započela, gotovo slučajno. ’Nismo razmišljali o snimanju trećeg albuma, kada su počele nastajati ove pjesme. U tom trenutku svirala sam u četiri razna benda. Uživala sam družeći se sa svojim prijateljima i bila sam sretna u ulozi običnog glazbenika, kao prije. U jednom trenutku smo počeli snimati te moje nove pjesme i negdje na pola puta, shvatili smo da postaju album.’

Osim standardnog Norinog benda u kojem su i dalje osim Lee Alexandera, gitarist Adam Levy, pjevačica Daru Oda i bubnjar Andy Borger, na albumu sudjeluje i nekoliko zanimljivih gostiju kao što su M. Ward, Richard Julian, Jesse Harris ili čelist Jeff Ziegler iz Kronos Quarteta. ’Jako sam ponosna na ovaj album. Svakako su za to zaslužni i svi glazbenici koji su svirali sa mnom i koji su moji prijatelji. Bez obzira na njihov doprinos, ovu ploču smatram vrlo osobnom i mislim da sam njome pokazala koliko sam sazrela kao glazbenik’, dodaje Norah.

13 novih pjesama uključujući singlove ’Thinkin Of You’ i ’Sinking Soon’, novi su korak u artističkoj evoluciji Norah Jones. I dalje na finoj granici između jazza, popa, countryja i rhythm & bluesa, ona ponovo dokazuje da joj je mjesto na vrhu, gdje će, čini se, bez problema i ostati.

Objavljeno 02.02.2007.

Vremeplov

Samo moram znati da sam dao sve najbolje od sebe i da sam bio iskren sam sa sobom.
Lenny Kravitz