Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”No Line On The Horizon”, novi album grupe U2

”No Line On The Horizon”, novi album grupe U2Novi album legendarnih Iraca očekuje se 18. listopada u Americi, a dan ranije u ostatku svijeta - kaže neslužbena informacija koja je ovih dana obišla svijet.

”No Line On The Horizon” radni je naziv albuma grupe U2 za koji se trenutno snimaju Bonovi vokali u njihovom studiju u mjestu Èze u južnoj Francuskoj, dok je dio produkcije rađen u Dublinu.

Neki novi naslovi su već poznati. Radi se o pjesmama ”No Line On The Horizon”, ”Moment of Surrender”, ”For Your Love”, ”Love Is All We Have Left”, ”The Cedars of Lebanon”, ”If I Could Live My Life Again” i ”One Bird”.

Steve Lilliwhite, Brian Eno i Daniel Lanois stalni su suradnici i na ovom albumu mada su još 2006. radili nove materijale s poznatim američkim producentom Rickom Rubinom - no, oni su kasnije odbačeni.

Njihov izdavač, Universal, pred nešto više od tjedan dana registrirao je domenu pod imenom ”No Line On The Horizon”, a priča se da je riječ o jednoj od ključnih pjesama s novog albuma koji, prema Lanoisu, odiše atmosferom njihovog ponajboljeg albuma ”Achtung Baby” i donosi ”blagi post-punk gitarski zvuk i trance utjecaje”. ”Moment of Surrender” je, prema riječima Briana Enoa ”najbolja pjesma koju je napravio s U2 - lagana, s ’velikom’ atmosferom”.

Još jedna novost za fanove grupe je da će krajem srpnja svjetlo dana ugledati remasterirana izdanja prva tri U2 albuma. ”Boy”, ”October” i ”War” će tako, u superiornijem zvuku Enoa/Lanoisa biti izdani u 3 verzije i to kao samo album, kao deluxe duplo izdanje koja će uključivati dodatan disk B-side snimaka, live pjesama i rariteta, te konačno i kao LP 180gm vinyl izdanje. Paketi će biti obogaćeni novim napomenama članova, prije neviđenim fotografijama i stihovima.

Ovih dana hrvatski CineStar se oglasio s najavom prikazivanja dugo iščekivanog ”U2 3D” filma. Projekcije počinju 21. kolovoza i to u CineStaru Zagreb i CineStaru Rijeka.

U2 - ”3D”

Objavljeno 09.08.2008.

Vremeplov

Opsjednut sam knjigama.
David Sylvian