Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Noć vještica u Purgeraju

Noć vještica u PurgerajuNoć strave i užasa u posljednjem utočištu živih mrtvaca i ostalih nakaza koje vrebaju pod okriljem noći rezervirana je samo za hrabre. Inače šarmantno mjestašce za opuštanje i zabavu, omiljeno okupljalište mladih ljudi ovu se subotu čim padne noć pretvara u kuću straha iz najgorih noćnih mora.

Sve koji se u ovoj pomalo bolesnoj priči mogu prepoznati neka se upute u Zagrebu u istočni dio grada, u Purgeraj. Iste će večeri Jazz Caffe Forum će vam po prvi puta predstaviti Sick Swing Orchestra - bend koji je sposoban, uz odlično sviračko umijeće, stvoriti toliko pozitivne energije da na noge podigne publiku od 7 do 77 godina.

Članovi ove otkačene skupine smatraju se jedi-ima Sile Swinga. Band je nastao u Zagrebu krajem 1999. godine i to s idejom da svoju ljubav prema izvedbama swinga, dixie-ja, bluesa i jazza ali i prema urnebesnom provodu podijele s publikom.

Kada utihnu posljednji zvuci swinga i popije se posljednja medicina, tulum se do ranih jutarnjih sati nastavlja u malo drugačijem okruženju u Purgeraju na Ribnjaku.

Objavljeno 30.10.2010.

Vremeplov

Ako je glazba hrana ljubavi, svirajte.
Shakespeare