Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Noctiferia predgrupa švedskoj skupini In Flames

Noctiferia predgrupa švedskoj skupini In FlamesPotvrđen je nastup predgrupe koja će u zagrebačkoj Tvornici u srijedu 25.03. zagrijati publiku za nastup švedskih death metalaca In Flames. Radi se o ljubljanskoj industrial metal atrakciji Noctiferia.

Švedski In Flames slove za jedan od najutjecajnijih svjetskih metal bandova. Nakon gotovo 20 godišnje karijere po prvi puta dolaze i u Hrvatsku i to u sklopu svoje istočnoeuropske turneje.
Koncert ce se održati u srijedu 25. ožujka u zagrebačkoj Tvornici, gdje će promovirati svoj novi, deveti po redu album ”A Sense Of Purpose” (Nuclear Blast).

In Flames su, uz At The Gates i Dark Tranquillity, osnivači i pioniri melodičnog death metala, pravca u metal glazbi gdje se osim melodičnih lead gitara i harmoničnih klavijatura koristi i elektronika koja je karakteristična za novije američke metal bendove kao sto su Korn, te su time zasluženo ušli u elitu svjetske metal scene.

Svojim su glazbenim talentom direktno utjecali i na zvuk današnjih metalcore bandova Darkest Hour, As I Lay Dying, Still Remains,… koji za In Flames kažu da su im najveći idoli, također i na novije melodic death metal bendove Insomnium, Omnium Gatherum i Blood Stain Child, koji su nastali nešto kasnije.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri dobili su 4 švedske inačice Grammya (Grammies) i Best International Band nagrade, MetalHammer Golden Gods 2008. Nastupali su sa najvećim imenima metal scene poput Megadeth, Children Of Bodom, Slayer, Dream Theater, Testament, Dimmu Borgir, Judas Priest, Motorhead…kao i na velikim festivalima poput Hellfest, Ozzfest, Metal Camp te će nastupati na ovogodišnjem Wacken Open Air Festivalu.

Pretprodaja ulaznica (190 Kn): Dirty Old Shop – Tratinska 22, Prostor – Mesnicka 5, Kovac – Masarykova 14, Runa – Gajeva 17 i Opaticka 5, Tvornica Kulture – Lj. Posavsko g 1 i eventim sistemi.

Cijena ulaznice na ulazu 220 Kn.

Objavljeno 23.03.2009.

Vremeplov

Knjige! Ne volim davati savjete, ali knjige su najveći dar koji jedna osoba može darovati drugoj.
Bono (U2)