Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nola oduševila Purgeraj!

Nola oduševila Purgeraj!Grupa Nola u utorak 25.05.2010. nastupila je pred punim zagrebačkim klubom Purgeraj gdje su izveli pjesme sa svog aktualnog albuma ”Iznad oblaka”, ali i neke svoje stare dobro poznate hitove.

Odlično raspoložena publika u glas je pjevala s uvijek veselim puležanima od prve do zadnje pjesme. U publici su se našli i kolege umjetnici, pa su tako u koncertu uživali i Aljoša Šerić iz grupe Ramirez, Stipe Mađor iz Hladnog piva, Erol Zejnilović iz Elementala, glazbeni producent Edi Cukerić, Dijana Vidušin - glavna glumica u spotu za pjesmu ”Iznad oblaka”, te slavni rukometaš Ivano Balić.

Nola je redala svoje najveće hitove, među kojima ”Iznad oblaka”, ”Zauvijek”, ”Do kraja”, ”Dio tebe”, ”Osmjeh”, ”Mrav”, te njihov najnoviji singl ”Bez tebe”. Odlično raspoložena Nola, vrhunska izvedba, izvrsno ozvučenje, razdragana i raspjevana publika... to bi u kratkim crtama opisivalo svirku u zagrebačkom Purgeraju!
Objavljeno 28.05.2010.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj